2013. június 27., csütörtök

Nyári szünet + helyzetjelentés + tutorialok!

Nem, nem tűntem el teljesen, csak nagyon úgy tűnik :)
Nyári munkakeresés van most a prioritásokban, illetve ahogy időm engedi pályázatok stb. illetve fesztivál, ilyesmi. Tudjátok ti ezt... :) szórakozás és munka felváltva...

Majd a sulis melók közül, illetve időközben elkészült rajzocskákból töltögetek fel...illetve több mindent is tervezek....
Egyenlőre mindenkinek ajánlom a nyári időt hasznos dologgal is eltölteni, amikor van egy kis ideje ilyesmire. Mivel én is most rájöttem, hogy a photoshop tudásom, mióta csak illustratort/indesignt használok szinte tervezésre,...erősen elavult..

namármost én ezt nem szeretném :D ezért twitteren rengeteg napi tutorial elérhető! így is tettem és felkerestem párat :)

jó gyorsban itt egy eredmény, ami teljes mértékben a tutorial alapján készült:Jó-jó...tudom, hogy sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy a tutorialok csak tutorialok. Ez így is van, ne is várjunk tőlük sokat. Én is szoktam csinálgatni néha napján egyet, kettőt, aztán pár nap múlva mikor újra elővenném "megszerzett" tudásom már elgondolkodva ülök a gép előtt, hogy "hogy is volt ez?" 

ismerős?

Na ezért kell nyomban minden ilyen után EGYBŐL leülni :) és alkotni valamit a frissen szerzett technikákkal a saját szájízünkre, hogy biztosan beégjenek az elménkbe a dolgok ;)
Így is tettem most időm fejében, aminek eredménye:


Továbbra is kellemes, mindenben gazdag szép nyara mindenkinek^^.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése