2012. október 29., hétfő

Halloween, halloween

...eljött a Halloween is, vagy kinek hogy tetszik, halottak napja.
teljesen átvéve amerikai barátainktól az ünnepet, tököket kivagdosva, beléjük gyertyát helyezve várjuk már október 31.-ét.
A fiatalabbak...beöltözvén cukorkát kéregetve járják a házakat, még a picit idősebbek szintén beöltözve halloween-i bulikra, koncertekre, szórakozóhelyekre térnek be, hol olykor-olykor még jelmezversenyek is akadnak.
Én az utóbbinál tettem le idén is a voksom. Mint tavaly, idén is a budapesti Dürer kertben fogom tölteni a "trick or treat" ünnepecskét, egy fantörpikus koncertsorozat mellett.

Pár hete már jelmezen törvén a fejem, neki is álltam most 7végén a dolgoknak. Beteges megszállottságom mellett horgonyoztam le végső megoldásként, semmint, hogy az ünnep keretein belül már sokszor feltűnő jelmezek közül választottam volna (boszorkány,tök,szellem,vámpír,csontváz,láncfűrészes,zombi..stb.stb.)

STEAMPUNK^^ hát persze... készíteni akarok egy steampunk kezet, hozzá fegyvert, ahhoz tokot és szemüveget...gondoltam nem nagy cucc...dehát tévedtem :D sok-sok-sok-sok-sok-sok holmi és kütyü (értsd, minden amit eddig szemétnek tartottál) szükséges a végleges holmi elkészítéséhez...és...rengeteg türelem. (na mostanában az sincs sok :D )

jelenleg is folyamatban vannak az alkatrészek..de gondoltam, hogy írjak is már megint ide valamicskét...feltöltöm az eddig még utófestésre várakozó, de a végső formájukat már elnyerő cuccokat.Az alap, amire rádolgoztam a bigyókat ...röhögni fogtok, de egy egyszerű, régi görkoris védőfelszerelésem: két könyökvédő és egy csukló/alkarvédő

röviden, amiket nevükön tudok nevezni kellékek még: óra, sztirol lapok minden mennyiségben, petpalackok, bőrszálak, karkötők, erősen korroziodált fémek innen onnan, toll, rézdrót, pillanatragi, faragasztó, sniccer, egy régi műanyagpisztoly, illatosító tető, ilyen kis hobbyboltos lyukasztós izé :D....stb. stb. igazából minden, aminek megtetszett a formája..., tiplik, régi felhúzhatósmaci kulcsa, szívószál...

majd még szerdán az indulás előtt akarok készíteni egy fényképet a teljes felszerelésről :)
addigis bb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése