2011. március 3., csütörtök

szóval ismét hajnal van, ... : P

... reggel megnézem, a szerkezeti rajzát drága Doyle barátunknak, és hát... hogy is fejezzem ki magam :D, nem nyerte el a teccésemet.
Azonban idő fogytában nem tudtam reggel rajzolni,... unokatesómnak is kellett hirdetés feliratot javítani stb.
Nagyon jó volt az Illusztrációs fakultáció. Úgy érzem megérte rá
jelentkezni...krokizás stb., különböző módokban való ábrázolás és a legnagyobb kitolás, amitől szenvedünk Nikivel, az az, hogy nem lehet radírt/monopolt használni!!!!! o.O
Ez után elmentünk csoportosan a József Attila Művelődési központba, ahol Kálmi nagypapájának Dulity Tibornak volt kiállítása : ). Sok kép volt, ami tetszett, nagyon jó volt! Köszönjük még1szer a meghívást : )

Sajnos tényleg csak ilyenkor tudok rajzolni(hajnal), illetve amikor rám jön ugye az "érzés", hogy ezt meg kell rajzolnom. Most nem így történt azonban! csak elterveztem, hogy mindenképp megrajzolom Doyle-t a Misfitsből, hisz ő a soron következő : ) és meg is lett. Bár jól elhúzódott :D lefexem 3 órára, de jó!

Képregény továbbra sincs... de már Illustratorban megcsináltam a hozzá szükséges karaktereket ;), ám nem ahhoz amit ígértem, hanem egy elég beteg ötlet pattant ki a fejemből, amit meg szeretnék csinálni. Tudom, hogy tetszeni fog mindenkinek! De ismét marad rá a várakozás. EGYENLŐRE

ja igen..mielőtt elfelejteném: ...
Doyle Wolfgang von Frankenstein

2 megjegyzés:

  1. wáá nagyon atom kép lett :) Szerintem digitalizáld be, és fotoshopolj a fejére valami ork fejet, mert ez a felsőtest + kar annak is megtenné :)

    VálaszTörlés
  2. :D köszi köszi, hát ellehet vele hülyéskedni jaja, de amúgy ja, eléggé ki voltak gyúrva a tagok, de ő a legjobban :D

    VálaszTörlés